Svelvik JFF

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Home Styresaker
Styresaker

Informasjon fra Årsmøtet 20.03.12. Revidert 22.03.12

altStyret retter med dette en takk til 16 stemmeberettigede medlemmer og 2 "støttespillere" som fant veien til årsmøtet i kveld - 20 mars.

Det rettes samtidig en takk til alle som har stilt seg til rådighet for verv i foreningen, og til valgkomiteen som har gjort en formidabel jobb med å rekruttere medlemmer inn i både styre og utvalgene! Oversikt er lagt under Styret i venstremenyen.

Som leder ser jeg nå nye muligheter for å skape den revitalisering av foreningen som var målet når vi bestemte oss for å ta et tak for å "gjenoppstå" i 2008/2009. Jeg ser frem mot kommende år med optimisme...

Les mer …
 

Velkommen til årsmøte 20. mars!

Årsmøte 2012 avholdes på Gamle Frithjof tirsdag 20. mars kl 18.00.

altForuten ordinære årsmøtesaker er det anledning for medlemmer å fremme forslag til saker som ønskes behandlet av årsmøtet. Frist for innmelding av saker til styret er 1. mars. Innkalling og sakskart til årsmøtet vil bli lagt ut på hjemmesiden og facebooksiden ca 2 uker før møtet, samt at det vil bli sendt ut til alle medlemmer som har registrert sin e-postadresse.

Styret

 

Årsmøtesaker - 20. mars kl 18.00

Styret ønsker alle medlemmer velkommen til årsmøte 2012. Som tidligere annonsert avholdes årsmøtet på Gamle Frithjof tirsdag 20. mars kl 18.00.

Saker til behandling er:


Årsmøtesaker

1) Godkjenning av innkalling og dagsorden

Les mer …
 

Informasjon fra forbundet- NJFF

Rundskriv 5-2011

 

Registrering av e-postadresser!

Til tross for tidligere oppfordringer på hjemmesiden er det fortsatt over 50% av medlemmene i foreningen som ikke har registrert sin e-postadresse i sine medlemsopplysninger på NJFF sine sider...

Les mer …
 


Side 6 av 8

Sponsorer

Klikk på logoen for å komme til sponsorens hjemmeside