Svelvik JFF

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Home Jakt
Jakt

Gaupekvoter fastsatt

altGaupe er en forholdsvis sjelden gjest i Svelvikskogene, og i området mellom     E-18 og fjorden har det ikke vært drevet slik jakt de 30 årene jeg har bodd i kommunen. Svelvik er likevel med i Gauperegion 2, Jaktområde Øst 6, sammen med resten av Vestfold, + Nome, Bamble, Skien, Porsgrunn og Siljan kommuner i Telemark, Kongsberg kommune i Buskerud, samt Øvre Eiker, Nedre Eiker og Drammen kommuner i Buskerud sør for Drammensvassdraget.

Kvoten for...

Les mer …
 

Sporsnø.... tida for revejakt!

alt

I det jakttider for de vanligste jaktbare arter går inn i siste fase denne sesongen velger værgudene å gi oss et vakkert hvitt lag med sporsnø til den siste innspurten. For egen del synes jeg følelsen av spenning stiger et ekstra hakk når jeg beveger meg rundt i et urørt hvitt landskap og leser...

Les mer …
 

Gavekort

NisseJulegavetips!

Har du familie eller venner som ønsker å ta jegerprøven, så har vi den perfekte julegaven!

Svelvik jeger- og fiskerforening selger nå gavekort for jegerprøvekurset som skal arrangeres til våren 2012. Kurset vil starte opp rett etter påske...

Les mer …
 

Mangler du jaktkort til 12 November?

Da har Svelvik Grunneierlag sagt seg villig til å være behjelpelig med å utstede sesong jaktkort på kort varsel for 2011.  Slik at jegere som ikke har søkt kort, kan gjøre det.

De har også jaktkort for ungdom til 250 Kr.

Dette er sesongkort for småvilt 2011.  Det jaktkortet gjelder også jakt for de arter som har jaktid utover 01.01.2012, og frem til revjakta slutter 15.04.2012.

 

Vær tidlig ute og bestill jaktkort :-) 

 

Ta...

Les mer …
 

Vil du være med på småviltjakt i Svelvik?

 

SMÅVILTJAKT I SVELVIK 12 NOVEMBER. HAR DU LYST TIL Å VÆRE MED?

Tilbud til medlemmer, og ikke medlemmer av Svelvik JFF. Jegere, og de som ikke er jegere. Aldergrense 14 år og oppover. Jegere som har hatt med yngre barn på jakt tidligere, kan ta med de.

Lyst til å være med å oppleve småviltjakt i Svelvik?!
Les mer …
 


Side 6 av 8

Sponsorer

Klikk på logoen for å komme til sponsorens hjemmeside