Svelvik JFF

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Home Styresaker Informasjon fra årsmøtet 12.04.11

Informasjon fra årsmøtet 12.04.11

Årsmøtet ble avholdt på Gamle Frithjof med 14 fremmøtte medlemmer. Noen færre enn vi hadde håpet, men samtidig en positiv start på en forsiktig vekst i en forening som har ligget i dvale noen år. Styret retter en takk til de fremmøtte, og til de som har påtatt seg ansvar gjennom å takke ja til verv.

Protokoll fra årsmøtet vil bli lagt på hjemmesiden i løpet av kort tid. I tillegg til valg av styre valgte årsmøtet å opprette 3 underutvalg. Disse er Jaktutvalg, Fiskeutvalg og Ungdomsutvalg. Hensikten med disse er å balansere ansvar og fokus på flere personer og flere områder innenfor foreningens virkeområde. Spesielt ønskes det en styrking av fiske- og ungdomssiden, og dersom du er en person som kunne tenke deg å bidra på en eller annen måte i dette så ta kontakt med aktuell utvalgsleder eller send oss en henvendelse på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Oversikt over styre og utvalgsledere finner dere under Styret i venstremenyen.

Styret vil utarbeide handlingsprogram for aktiviteter i egen regi, og disse vil bli lagt på hjemmesiden og i kalenderen i løpet av mai måned. Det vil også bli lagt ut tilbud om eksterne aktiviteter eller kurs fortløpende på hjemmesida, så ta en titt innom jevnlig for å holde deg oppdatert.

 

Sponsorer

Klikk på logoen for å komme til sponsorens hjemmeside