Svelvik JFF

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Home

Brukerveiledning registrering

Nedenfor følger en beskrivelse på hvordan man registrer seg på denne nettsiden for å delta i blant annet forumet.

Registrering på forumet må ikke forveksles med medlemskap, for bli medlem av SJFF se knappen "Bli medlem" i venstremenyen.
Alle kan registrere seg på denne siden selv om man ikke er medlem av foreningen.

Det første du må gjøre for å registrere deg på forumet er å klikke på linken "Registrer konto" nederst til venstre på websiden. Se bilde under.

Når du har klikket "Registrer konto" kommer du til en side lik bildet under. Fyll ut alle feltene og vær pass ekstra godt på at du skriver inn e-post adressen riktig.

Du kommer da til en side lik bildet under.

Nå må du vente noen minutter og sjekke e-posten din. Hvis du ikke får noen e-post husk å sjekke nettsøppel mappen din da e-post fra forum kan havne her enkelte ganger. Hvis du ikke finner noe send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen så skal jeg hjelpe deg videre.

Nedenfor er et utdrag av hvordan e-posten ser ut. Trykk på linken "http://svelvikjff.no/index....." for å aktivere kontoen din.

Hvis du har gjort det riktig blir du sendt til websiden med følgende beskjed.

Du kan nå logge på med brukernavnet og passordet ditt. Huk gjerne av for "Husk meg" slik at pc-en din husker innloggingen selv.
Klikk så på "PÅLOGGING"

Du blir nå sendt til forsiden av forumet og er innlogget.

 

Sponsorer

Klikk på logoen for å komme til sponsorens hjemmeside