Svelvik JFF

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Home Kurs og aktiviteter Egen regi Dressurkurs for jakthunden via Svelvik Jeger og fiskeforening

Dressurkurs for jakthunden via Svelvik Jeger og fiskeforening

Å gå på dressurkurs er både nyttig og morsomt og aller best utnytte får du hvis du starter med kurs fra valp-/unghundstadiet.

Dette kurset er spesielt rettet mot valper og unge jakthunder mellom ca 4 mnd og ca. 1 år, har du annen hund enn jakthund så ta kontakt med Martine så tar dere en prat om kurset passer allikevel.

Det er tilpasset både de som ønsker seg en lydig familiehund og/eller en lydig jakthund. Målsettingen er å få hunden til å spille på ditt lag og å følge dine spilleregler slik at du kan få den hunden du ønsker deg! På kurset vil vi legge vekt på grunndressur: lineføring, sitt og bli sittende, avstandssitt og innkalling og grunnleggende apporttrening (for de rasene som dette passer for) Vi vil også gå igjennom grunnleggende teorier om hund og hundedressur.

Instruktør på kurset er Martine Johansen, hun har utdannelse i jaktdressur gjennom NJFF og instruktørutdanning ved Vegard Nordby. Hun jobber til daglig også ved en hundeskole i Drammen. Kurset vil være for 8 deltagere.

Det er ingen krav til jakterfaring eller tidligere erfaring med hundedressur for å delta. Alle er velkommen, det viktigste er at du har en positiv innstilling og ønsker å bruke tid sammen med hunden din også mellom kurskveldene..

Dette kurset har en varighet på 6 ganger fra klokken 18 til 19:30 med oppstart 24/8-17.

Hvor dette holdes blir gitt til deltagerene på mail, men det blir lokalt her i Svelvik

Prisen er kr 1000 for medlemmer i NJFF og kr 1300 for ikke medlemmer.

Velkommen på kurs. Ved spørsmål og påmelding ta kontakt med Martine på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Sponsorer

Klikk på logoen for å komme til sponsorens hjemmeside