Svelvik JFF

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Home Jakt Informasjon om jegerprøvekurs 2015

Informasjon om jegerprøvekurs 2015

alt

Årets jegerprøve kurs starter 4 mars og vil bli avholdt hver onsdag med unntak Onsdag 1 april som er fri, og skytedagen som blir avholdt Lørdag 18 april.

Den norske jegerprøveutdanninga er bygd opp av teori og praksis med en avsluttende skriftlig eksamen. Eksamen kan avlegges fra kalenderåret du fyller 14 år. Kurset består av 30 undervisningstimer fordelt på ni samlinger. Jegerprøven avsluttes med en skriftlig eksamen der du må svare riktig på 40 av totalt 50 spørsmål i løpet av 50 minutter.

Samlingene består av 6 obligatoriske samlinger og 3 valgfrie samlinger. De valgfrie samlingene baserer seg på e-læring, og kan gjennomgås av deltakeren på egenhånd, eller sammen med gruppa på fastsatte dager. Praktisk øvelse med våpen er obligatorisk, og dette innebærer 25 skudd med hagle og 25 skudd med rifle. Skytingen vil foregå på Eplerødbanen.

Kurset koster for ikke-medlemmer er kr 2.300,-, mens pris for medlemmer er kr 1.900,-. I tillegg kommer jegerprøveboken ca 400 kr og eksamensavgift på kr 300,- for alle deltakere. (Vurderer du medlemskap? Se medlemsfordeler på hjemmesiden)

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller mobil 41433086

VELKOMMEN!


 

Sponsorer

Klikk på logoen for å komme til sponsorens hjemmeside