Svelvik JFF

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Home Fiske Minikurs meite i saltvann

Minikurs meite i saltvann

Lørdag 11 oktober fra klokken 10 til 15 får vi besøk av Ingar Heum for å holde minikurs meite i saltvann. Ingar er en av Norges fremste meitefiskere og er også forfatter av en rekke bøker om sportfiske og meite.

Ingar vil lære oss både å binde takle til forskjellige fiskemetoder, kastemetoder og det blir praktisk fisking. Her er en kjempestor sjanse å lære om meitefiske, og å øke fangstsjansene. Vi prøver å få til dette på Brokerøya, men sted kan endres. Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen innen 8 oktober. Det må bli flere enn 5 deltakere for at vi skal gjennomføre kurset. Kurspris koster 100 kr pr deltaker, men Svelvik Jeger- og Fiskerforening sponser ungdomsmedlemmer som har lyst til å bli med.

Utstyrskrav er en fiskestang som takler minst 30 gram, men helst mellom 50 og 80 gram. Pass på at senen er bra, og tykkelsen er 0.3 eller tykkere. Det er mulig vi kan fremskaffe noe låneutstyr men spør da i god tid.

 

Sponsorer

Klikk på logoen for å komme til sponsorens hjemmeside