Svelvik JFF

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Home Hund Lover og regler Lufteområde for hund i båndtvangsperioden

Lufteområde for hund i båndtvangsperioden

altNå kan du snart slippe hunden din selv om det er båndtvang!

Lokale krefter i Vestfold fuglehundklubb har nå inngått en avtale med grunneier Finn Rødby om leie av område for å kunne slippe hunder i båndtvangsperioden. Området ligger oppe i Eikdalen/Skalland og er et sted mellom 40 og 50 mål stort. Dette gir gode muligheter for hundene til å få springe fritt, samtidig som det også vil være en sosial arena for både firbente og tobente. Iht. krav må slike områder gjerdes inne, og dette arbeidet pågår for fult i disse dager. Her møtes hundefolk til dugnad, og det gjenstår 1 helg før området er ferdig inngjerdet. 


Selv om det Vestfold fuglehundklubb som er primus motor for dette trenger ikke de firbente brukerne å være av fuglehundraser. Dette er et lufteområde for alle typer hunder, men kravet er at eierne er medlemmer av Vestfold fuglehundklubb.


For de som deltar på dugnaden vil bruksrett for området være gratis første året, så her er det bare å melde sin interesse til primus motor i Svelvik; Tom Pettersen, tlf 91808055, eller på e-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

alt                     alt

 

Sponsorer

Klikk på logoen for å komme til sponsorens hjemmeside