Svelvik JFF

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Svelvik JFF

Hagelmerket

Svelvik JFF holder lørdag 25 oktober kurset haglemerket på Eplerød. Les mer om dette kurset her.

Kurset koster 300 kr, i tillegg er det de vanlige prisene på haglebanen. Det skytes 3 serier se priser her: http://www.eplerod.no/

Kursavgiften på 300 kr betales på forskudd til konto, for duer og eventuelt skudd betales kontant på haglebanen. Vennligst ha med nøyaktig beløp.

Det du trenger er: 
Hagle
Lerdueskudd (kan kjøpes på banen)
2 forskjellige chocker til haglen. 
4 patroner til å skyte på papp. Husk at man normalt ikke skal skyte stålskudd med trangere chocke enn 1/2.


Det er kun 4 ledige plasser. Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Jubileumsfest Svelvik JFF

alt

  

Skytetrening for alle

Tirsdag 7 oktober starter vi opp skytetrening for alle.

22lr skyting stående på 15 meters skive i Ebbestadhallen.  Treningen starter kl 18.

For å dekke inn leie av lokalet tar vi 20 kr pr treningskveld. 10 kr for kaffe med påfyll. Vi vil selge pakke på 50 skudd til 30kr. Ungdom under 18år betaler kun for skudd og da kun 20 kr 50 skudd. Ungdom under 18 år uten eget våpenkort på 22lr må ha skriftlig tillatelse fra foresatt for å delta.

Les mer …
 

Skytetrening for ungdom

altOnsdag 1.10 starter vi opp skytetrening for ungdom (13-25 år) fra kl 18-21. Dette blir en fast aktivitet gjennom vinteren hver onsdag.

Det er åpent for alle ungdom og arrangementet er gratis. Vi vil som regel holde til i Ebbestadhallen hvor vi vil skyte med simulator og 22lr rifle, men vi skal prøve på å få til turer på haglebanen også i løpet av vinteren.
De...

Les mer …
 

Minikurs meite i saltvann

Lørdag 11 oktober fra klokken 10 til 15 får vi besøk av Ingar Heum for å holde minikurs meite i saltvann. Ingar er en av Norges fremste meitefiskere og er også forfatter av en rekke bøker om sportfiske og meite.

Ingar vil lære oss både å binde takle til forskjellige fiskemetoder, kastemetoder og det blir praktisk fisking. Her er en kjempestor sjanse å lære om meitefiske, og å øke fangstsjansene. Vi prøver å få til dette på Brokerøya, men sted kan endres. Påmelding...

Les mer …
 

Stand på Svelvikdagene

Svelvik Jeger- og Fiskerforening sin stand var populær og hele 146 barn og unge var innom og gjennomførte vår jeger og fiskerquiz.

Alle fikk en valgfri liten premie og 12 stykker var ekstra heldig og fikk ny fiskestang og hov.
De heldige 12 var:

Tyra Aspevoll Andersson
Per Magnus Danielsen
Nora Tutanrud
Ida Johansen
Adriana Høistakli Andreassen...

Les mer …
 


Side 7 av 26

Sponsorer

Klikk på logoen for å komme til sponsorens hjemmeside