Svelvik JFF

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Svelvik JFF

Laksefiske Gaula 2011

Mulighet for laksefiske i Gaula!

Voldøien Gård , 7290 Støren. Norge.
Tlf.:+47 480 24526
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
www.voldoien.no

Hei. Voldøien Gård kan i samarbeid med Støren Jeger- og Fiskerforening for fiskesesongen 2011 tilby laksefiske i Gaula , på to av de beste fiskestrekningene i hele Gaulavassdraget , Vold vald og Støren vald ved Støren.

Begge vald har dokumentert gode fangststatistikker ; totalt ble det registrert 328 fisk på laksebørsen for disse to vald i 2010.

Valdene består av 7-8 dype høler med mellomliggende fluestryk , og egner seg for fiske med både flue , sluk og mark.
I august er kun lett fiske tillatt , dvs. flue og mark uten blysøkke.

Begge...

Les mer …
 

Oppdatering av medlemslister

Svelvik Jeger- og fiskerforening ønsker å oppdatere våre medlemslister og samtidig å kunne nå flesteparten av våre medlemmer via e-post. Vår moderorganisasjon, Norges Jeger- og fiskerforbund, ønsker det samme, og her kan vi slå to fluer i ett smekk.

Oppdatering skjer ved å logge seg inn på Min side på NJFF sin hovedside, eller via følgende link:

Les mer …
 

Medlemsfordeler

I tillegg til å bli medlem i et positivt og sosialt miljø med fokus på jakt fiske og friluftsliv følger det også gode økonomiske fordeler med et medlemskap i Svelvik Jeger og fiskerforening.

Sentrale fordeler:

Les mer …
 

Nye vaksineregler for hund i norden

Dvergbendelorm ble påvist på rev i Sverige nå på etterjulsvinteren. Mennesker kan smittes, enten ved direkte kontakt med hund og katt eller ved inntak av for eksempel sopp og bær fra områder der parasitten finnes. Mennesker som smittes kan i verste fall utvikle svært alvorlig og livstruende sykdom.

Alle hunder og katter eldre enn tre måneder skal behandles mot revens dvergbendelorm i løpet av de siste 48 timer før innreise til Norge.

Etter førstegangsbehandling som...

Les mer …
 

Båndtvang

Lov om hundehold:

§ 6. Sikring av hund ved båndtvang m.m.

I tiden fra og med 1. april til og med 20. august skal en hund bli holdt i bånd eller forsvarlig inngjerdet eller innestengt, slik at ikke den kan jage eller skade storfe, sau, geit, fjærfe, rein, hest eller vilt, herunder viltets egg, reir og bo.

Kommunen kan gi forskrift om at hunder...

Les mer …
 


Side 25 av 25

Sponsorer

Klikk på logoen for å komme til sponsorens hjemmeside